Blog

Als rookie naar San Francisco: Red Hat Summit 2018!

Het is bijna zover; de start van de Red Hat Summit in San Francisco. De Summit is van 8 t/m 10 mei en wordt gehouden in het Moscone Centre. Nu alles geregeld is wat betreft vliegtickets, onderdak en registratie voor het event, kan de voorpret beginnen; uitzoeken wat je wilt zien, horen en doen.

Als Summit rookie geen gemakkelijke taak, want er is veel te zien. Vol goede moed begin ik met het programma doornemen en selecteer alvast wat sessies door ze in mijn Summit agenda te plaatsen. Na een paar uur besef ik dat ik wat gerichter moet zoeken, anders kan ik mn plannen blijven aanpassen. Ik maak voor mezelf een lijstje met Red Hat producten die we bij Hot Potatoes gebruiken op ons platform; Openstack Pike, Openshift, RHEV, Ansible, Satellite, Ceph. Ook dit helpt niet echt.

Een paar uur later na wat filters te hebben toegepast kom ik wel tot een mooi programma. Misschien een beetje te ambitieus, vooral de woensdag en donderdag die misschien wel iets te vol zijn, maar ik kijk er nu al naar uit! Het enige wat ik wel jammer vind is dat er geen plek meer was voor de instructor led lab sessies. Mocht er iemand zijn die dit leest en zijn of haar plaats wilt afstaan voor de sessie; ‘Getting Started with Ansible’ op donderdag 10 mei om 10:45, dan hou ik me aanbevolen!

 

10
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.