Blog

We stellen u voor: onze afstudeerder Twan

Het is alweer ruim twee maanden geleden dat ik ben begonnen met afstuderen bij Hot Potatoes. Ik ben Twan en ik ben bezig met de laatste loodjes voor mijn studie Technische Informatica aan de Haagse Hogeschool Delft. Dit doe ik bij Hot Potatoes door het uitvoeren van een onderzoek naar DDoS aanvallen en mitigatie technieken.

Ik interesseer me bijzonder in het bouwen en onderhouden van een netwerk. Het monitoren, automatiseren en vooral het beveiligen van een netwerk zijn onderwerpen die me enorm boeien. Het is dus alleen maar logisch dat ik heb gekozen om m’n afstudeeropdracht bij een managed hostingpartij als Hot Potatoes uit te voeren.

Bij de eerste ontmoeting met Hot Potatoes merkte ik al gelijk dat er een geweldig leuke sfeer hing en dat ik bij een jong hostingbedrijf als dit veel kon leren plus ook zelf een verschil kon maken met mijn kennis en afstudeeropdracht. Nu -twee maanden verder- ben ik enorm tevreden met mijn keuze en heb ik ook al veel geleerd van mijn nieuwe collega’s. Ik kijk dan ook erg uit naar de komende 2 a 3 maanden en wat ik nog meer kan leren tijdens het afronden van mijn studie.

27
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.