Over ons

Wij passen met liefde op je data

Werken met data in een Cloud geeft je als bedrijf veel vrijheid. Iedereen kan altijd en overal bij alle informatie, delen is supermakkelijk en het maakt jou en je werknemers dus eindeloos flexibel. Maar. Die data worden ergens opgeslagen en de servers die dat doen, staan met beide benen op de grond. Meestal in een ander land, waar andere regels en wetten gelden dan in Nederland. Zo kan de Amerikaanse overheid bijvoorbeeld (met de NSA voorop) toegang eisen tot die servers waar jouw informatie op staat. Niet zo’n fijne gedachte toch?

Daarom staan die van ons gewoon veilig op Nederlandse bodem en vallen wij niet onder de zogenaamde ‘Patriot Act’. De NSA kan ons dus niet dwingen om informatie prijs te geven en we hebben ons goed bewapend tegen illegale manieren om servers te hacken. Kortom: we bewaken jouw data met ons leven.

Bij Hot Potatoes zijn je applicaties, websites en andere complexe software in veilige Hollandse Handen: die van ons! Wij weten precies wat ze moeten doen om jouw data super secure te hosten, terwijl je er toch altijd en overal bij kunt !.

Ik wil graag koffie komen drinken