Blog

De geboorte van Hot Potatoes

Gisteren, dinsdag 3 oktober 2017, was het zo ver: Hot Potatoes is officieel geboren! We werken natuurlijk al een langere tijd aan onze dienst. Maar nu we een mooie website in de lucht hebben en onze Linkedin, Twitter en Facebook accounts zijn ingericht kunnen we zeggen dat we écht bestaan!

Om dat te vieren deelden we gisteren beschuit met muisjes uit aan iedereen in ons gebouw. Ik, als vrouwelijke marketeer, ging op pad met ‘mijn mannen’. Tijdens de korte briefing/peptalk keken ze me nog aan alsof ik niet helemaal goed bij mijn hoofd ben. Ik voel me dan altijd een enorme tuttebel tussen deze techneuten. Maar wat juíst zo leuk is: 10 minuten later liep iedereen vol enthousiasme door het pand. Want stiekem vonden ze het allemaal best leuk en zijn ze vooral trots! Trots op wat we samen bereikt hebben. En terecht! Ik krijg daar een grote glimlach van op mijn gezicht. En ben als marketeer natuurlijk extra trots op de mooie website.

Onze rondgang resulteerde in een hoop leuke reacties. Niet alleen de beschuit met muisjes, maar ook de Hot Potatoes pennen, buttons en stickers werden goed ontvangen. En er werden uiteraard grappen gemaakt over de koe die met ons mee ‘liep’. We hebben namelijk een heuse Hot Potatoes koe! Die staat symbool voor de data die bij ons veilig achter de Nederlandse dijken staat. Het is ‘mijn mannen’ namelijk gelukt om een superveilige infrastructuur te bouwen, waarmee je toch alle kanten op kunt. Klaar voor wat de toekomst ons nog brengt. En die toekomst…die start nu!

 

14
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.