Blog

ISPConnect BBQ

Het was een week vol regen, veel regen. Het grasveld naast Hot Potatoes wat doorgaat als parkeerplaats, stond voor het grootste deel blank. Die ochtend stonden we op de parkeerplaats nog een auto uit de modder te duwen, geenszins een gewone donderdag in augustus. Gelukkig brak halverwege de middag de zon door. Want er stond later die dag nog iets leuks op de agenda. Tegen een uur of vier stapten Guus en ik in de auto, onderweg naar Tech Together & BBQ 2017 in Nieuwegein. Onze eerste kennismaking met ISPConnect.

De week ervoor heeft Hot Potatoes zich aangemeld bij ISPConnect, de branchevereniging voor Internet Service Providers. Zij behartigt de belangen van haar leden met name op het gebied van privacy, veiligheid, imago en onderwijs. ISPConnect biedt haar leden juridisch en fiscaal advies, een geschillencommissie en advies bij fusies en acquisities. Tenslotte organiseert ISPConnect een tiental evenementen per jaar, conferenties, seminars, voorlichtingsdagen maar ook netwerk en gezelligheid events waar de hele branche samenkomt. Kortom, een plek waar Hot Potatoes thuishoort.

Tijdens Tech Together & BBQ kwamen we voornamelijk collega’s uit het vak tegen. Daarnaast was er ook een aantal partners, over het algemeen leveranciers van hosting partijen. Een mooie gelegenheid om de ontwikkelingen in de markt te bespreken maar ook de uitdagingen bij het vinden van goede mensen. Met trots vertelden Guus en ik over ons platform, de wijze waarop we het samen met partners aanpakken en de mooie projecten waar we op dit moment mee bezig zijn. We hebben een hoop voor elkaar gebokst in korte tijd. Dat werd weer eens bevestigd.

Altijd mooi om te zien hoe mensen langslopen en met een schuin oog naar het kaartje aan je lanyard kijken. Wie ben je en waar werk je? Zo’n netwerk event lijkt soms net een speeddate. Hot Potatoes bleek een opvallende naam in het gezelschap dat vooral bestond uit afkortingen of afleidingen van een dienstverlening. “Waar staat het voor? Wie heeft het bedacht? Wat is de achtergrond van de naam?” en meer van dergelijke vragen. Ook benieuwd waar Hot Potatoes voor staat en waar onze naam vandaan komt? Neem eens contact met me op. Ik kom graag een kop koffie drinken om meer te vertellen.

 

234
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.