Blog

Red Hat Forum Benelux 2017

Op 10 oktober stonden we op het Red Hat Forum Benelux 2017. Dit event vond plaats in het mooie en sfeervolle Chassé Theater in Breda. De eerste conferentie waar we als Hot Potatoes aanwezig waren! We hadden er zin in om iedereen te laten weten dat Hot Potatoes ‘new in town’ is. En wat we allemaal kunnen én leuk vinden!

Onze stand met prachtige banners én natuurlijk onze koe was al een heuse eyecatcher. En uiteraard waren we trost gekleed in onze Hot Potatoes t-shirts en hoodies. Onze kleuren matchten mooi met de rode vloer van het Chasse Theater én het rood van Red Hat natuurlijk. Tijdens de plenaire openingssessie waren we al goed aanwezig. Op de agenda-slide die uitgebreid besproken werd, stonden wij als sponsor van de hamburgerlunch vermeld. Die waren overigens heerlijk! Net als de andere lunchmogelijkeden.

Bijna onmogelijk, maar als je ons na de lunch nog steeds niet had opgemerkt, werd je door ons verrast met een luide knal. En een paar gelukkigen met een Hot Potatoes t-shirt. Met een grote gun werden namelijk een aantal van onze coole t-shirts het publiek in geschoten. Sorry voor de mensen die zich een ongeluk zijn geschrokken. We houden gewoon wel van een lolletje ?

 

Red Hat heeft een meer dan prima event neergezet waar de bezoekers niks tekort kwamen. We hebben een hoop leuke mensen uit het vak gesproken. En veel positieve reacties gehad op onze aanwezigheid en de manier waarop we ons presenteerden. Ik kan niet anders zeggen dat het een succesvolle eerste conferentie voor ons was!

 

11
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.