Blog

Terugblik: Red Hat Summit was top!

Met veel plezier kijk ik terug op de Red Hat Summit. Ook de laatste dagen heb ik me uitstekend vermaakt.

Op de laatste dag van de Summit had ik maar tijd voor een paar sessies omdat er in de middag een fietstocht op het programma stond, georganiseerd door Red Hat Benelux. Tussen de ochtend keynote (Emerging technology & organization

al innovation) en de break out sessie “SELinux for mere mortals” door Thomas Cameron zat best veel tijd die we hebben gebruikt om de beurs af te struinen en wat mini sessions bij te wonen.

Na de laatste sessie zijn we nog even snel langs het hotel gegaan om om te kleden voor de fietstocht over de Golden Gate Bridge. De tocht was goed georganiseerd en het mooie weer droeg zeker bij aan de gezellige sfeer. De rit eindigde in Suasalito bij een mooi cafe aan het water, waar een welverdiend biertje op ons stond te wachten.

Na de mooie ferry trip terug naar San Francisco gingen we weer terug naar het hotel om ons klaar te maken voor het eindfeest met Weezer in the Armory. Een mooie locatie en als Weezer “je ding is” dan had je zeker een onvergetelijke avond gehad.

Langs deze weg wil ik nogmaals Red Hat Benelux bedanken voor de borrels aan het eind van de dag en voor de mooie fietstocht! Het was top!

17
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.