Blog

Work hard, fly hard

Waar hard gewerkt wordt, moet ook ruimte zijn om successen te vieren en elkaar beter te leren kennen. Maandenlang is er hard gewerkt aan ons platform. Het werd deze zomer daarom hoog tijd om eens buiten werk af te spreken. En hoe kun je dat beter doen dan in de vorm van een teamuitje!? Aan mij de schone taak om een programma te bedenken.

Dit leek een makkelijke taak. Eind augustus was iedereen terug van een welverdiende vakantie. Met hulp van een datumprikker was de datum al snel geregeld. Het programma daarentegen was wat lastiger samen te stellen. Het is tenslotte een gemêleerd team van engineers, recruiters, marketeers en een salesman met ieder zo zijn eigen hobby’s en interesses. Hoe zorg je dat iedereen het leuk vindt?

Uiteraard moest er gegeten en gedronken worden. Maar het leuke van een teamuitje is dat er óók een activiteit is. Meestal iets wat je zelf niet zou bedenken te gaan doen. Én een activiteit waar je nog over kan napraten tijdens het diner. Het werd het powerkiten in Scheveningen: ouderwets vliegeren maar dan met een enorme vlieger die sterk genoeg is om je meters de lucht in te trekken. Rond 17.30 arriveerden we op het strand waar een instructeur ons opwachtte in het avondzonnetje. Na een korte uitleg gingen we aan de slag. Helaas was er niet veel wind maar toch lukte het om de vliegers in de lucht te houden. Nou ja, bij de meesten dan. Vooral onze recruiters Ivory en Barbara bleken er talent voor te hebben.

Na het eten wandelden we naar een strandtent waar een barbecue op het programma stond. Na het eerste rondje drank, kwamen de rechthoekige barbecues op tafel waar we zelf het vlees, vis en groente op grilden. Het was erg gezellig, en zoals bij gezellige dingen let je niet op de tijd. Zeker niet nadat de mojito’s op tafel kwamen. Uiteindelijk gingen de laatsten ergens tussen 1:30 en 2:00 weg, toen we de ongeduldige blikken van het personeel geen weerstand meer konden bieden. Rond 2:15 opende ik de voordeur van mijn huis, terugkijkend op een zeer geslaagde avond. Ik ben benieuwd wie het stokje van me overneemt en het volgende uitje op de agenda zet. Wie biedt?

10
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.